1. Generació d'un Tour Virtual

1.5. HotSpots


Es tracta d'elements interactius dins del Tour 360º. Ens permeten insertar vídeos, imatges, quadres informatius, i són els que em permeten el moviment dintre del tour per les diferents imatges. Es generen a través d'un doble clic en el lloc desitjat. En aquest m'apareixerà una diana vermella en la imatge, que es tornarà blava quan ja no estigui treballant en ella. 

Les propietats dels HotSpots ens permeten nombrar els diferents punts d'interacció així com moure-les en la imatge a través dels valors de Pan i Tilt, tot i que també ho podem fer manualment amb el cursor arrosegant-lo allà on volguem.

Els diferents tipus que tenim són els següents:

    • Imatge: hem de tenir en compte que s’obre amb la mida original

    • Video (URL, Youtube, File): menys de 10 min ja que sinó es satura el tour

    • Info: targeta amb informació/descripció

    • URL: ens permet posar un link d'una pàgina web.


    • Tour Node: enllaç diferents imatges tour 360. És important que siguin bidireccionals per permetre'ns moure pel tour en tots els sentits. Això vol dir que haurem de posar un node a l'imatge 1 que ens dirigeixi a la 2, i viceversa

Polygon hotspot: Permet fer HotSpots amb formes personalitzades (p.ex. la forma d'una porta, pantalla, etc.). Només té les utilitats de  Tour Node or URL

Per seleccionar l'àrea desitjada (p.ex. una porta) hem de fer doble clic en cadascun dels extrems del polígon. 

En el menú de l'esquerra també apareix l'opció tirita. Que em permet substituir una zona del Tour per una imatge fixa determinada, com per exemple el logo del centre. AIxò ens permet cobrir el peu del trípode o zones que no ens interessin.